Jon Hopkins

Jon Hopkins ponovo gostuje u Zagrebu

Utorak, 27 Rujan 2011

U sklopu turneje Elevate Festivala cijenjeni britanski producent Jon Hopkins posjetiti će Zagreb.

Elevate Festival se održava 20-26. listopada u susjednom Grazu, a ove godine možete slušati imena poput Ramadanmana, Loeafa, Boddike, Holy Other, Phon.O i mnogih drugih. Promocija festivala se održava uz pomoć Confusion ekipe u Velikom pogonu Tvornice kulture, a svježe beatove iz Austrije 7. listopada u Zagreb donose Zanshin, jedna polovica poznatog producentskog dvojca Ogris Debris, te doze, austrijski DJ predstavnici koji od ove godine nastupaju pod disko404 zastavom. Zanshin je jedan od aktera scene okupljene oko trenutno najjac austrijske etikete affine, za koju izdaju Dorian Concept, te The Clonious i Cid Rim, koje ste nedavno mogli poslušati u Zagrebu.

Elevate Festival 2011 Teaser from Elevate Festival on Vimeo.

Posebno se radujemo ponovnom gostovanju Jona Hopkinsa, koji je vec dva puta nastupio u Grazu u okviru Elevate Festivala, a zagrebačku publiku osvojio na Illectricityu 2009. U meduvremenu Jon je izdao album s Brian Enom i Leo Abrahamsom za Warp, a njegov album s King Creosoteom ušao je u zadnji krug nominacija za Mercury Prize nagradu za album godine.

Uz Jon Hopkinsa i goste iz Austrije nastupaju cfsn Djs, dok vizualizacije radi Liik. Ulaznice možete kupiti u sustavu Eventima po cijeni od 45kn ili na ulazu za 55kn.

Jon Hopkins ponovo gostuje u Zagrebu