Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com
Baner
japan

Ella Dvornik i Marinna Soul za japansko tržište

Utorak, 28 Kolovoz 2012

Sexy i provokativna pjesma „Hentai“ nastala je slučajno kad je Ellu prijateljica sa pjevanja Marinna Soul zamolila da posluša novu pjesmu na kojoj rade.

Marinna Soul ili Marina Žunić poznata je javnosti iz 2005. kada je na glazbenom showu “Hrvatski idol” (koji je danas poznat pod nazivom  “Hrvatska traži zvijezdu”) osvojila 3.mjesto. Pjesmu "Hentai" Marina je pripremala u suradnji s Baby Dooks production & Chriss Art music studiom, no odlučila je u pjesmu uključiti i Ellu. Ella je odma počela nabacivati svoje ideje i na kraju je sama napisala tekst za cijelu pjesmu na engleskom jeziku i refren na japanskom.

Ella je smislila i priču za spot „Hentai“ i kompletan stayling, a bila je i vizažist na setu.Cijeli projekt je rađen za japansko tržište gdje je Ella već dobila ponudu za suradnju iz Tokija i upravo je u izradi njezin Facebook i Twitter na japanskom jeziku. U zemlji izlazećeg sunca Ella će nastupati pod umjetničkim imenom Eli E. Spot se premijerno pušta na regionalnom MTV-u od 27.8 do 3.9. Spot za pjesmu je sniman u Alfa film studiju pod redateljskom palicom Danijela Tipure.