Baner
Acilectro Sheeping EP

Richie Hawtin i Marco Carola vrte splitski Acilectro

Nedjelja, 15 Siječanj 2012

Splitski Acilectro u ovu je godinu ušao s novim izdanjem koje je u kratkom roku osvojilo pažnju uvaženih predvodnika elektronskog zvuka. Carola ga je već zavrtio na svom partiju.

Acilectro Recordings iza kojeg stoji trud i rad Pillea i Lushija objavio je novo izdanje pod nazivom Sheeping ovog puta u suradnji s Petrom Cvetkovićem,  srpskim producentom čija su nedavna izdanja objavljena pod etiketama Wiggle, Evasive, Is This i dr. Petrov original je dubok i taman kao i obično, s podebljanim grooveom i bass dionicama koje će vas odvesti prema istinskom deep tech-house stilu. Na izdanju se uz originalnu stvar nalaze i tri remixa.  Prvi je djelo poznatog argentinskog tech-house maestra Alexisa Cabrerae koji je u original dodao još groovea i uključio funky bass linije te tribal ritam u kombinaciji s  izvornim i samostalnim vokalima koji ovu pjesmu voze sve do kraja bez isprika. Drugi rmx predstavlja rad mladog i talentiranog Mariana Mateljana. Njegova vizija je tech-house plesna bomba izraženih bass linija i umjerenog groovea, koju u videu u nastavku vrti ikona techna Marco Carola.Treći remix napravio je srpski producent The Sleeper. Laganija verzija orginala preusmjerena na čisti deep zvuk s puno atmosferičnih trenutaka, koji će vas odvesti na lijepo daleko putovanje.

Odmah nakon što je Sheeping objavljen uslijedile su i pohvale te podrška Marca Carole, Richie Hawtina, Hermaneza, Dave Mothersola, Andy Duranta, Huga, Tyler Stadiusa i mnogih drugih.

Marco Carola- nice tracks!
Richie Hawtin  - thanks, downloading
Hermanez - very nice, thx
Hugo - Mariano Mateljan for me, thx
Tyler Stadius - All mixes are good, but the original is my pick. Nice n' tuff! Thanks!
Falko Ritchberg  -  really like the attitude of Alexis' remix! Nice one! Also big up for Mariano!

Sheeping EP je trenutno dostupan ekskluzivno preko Beatporta.

Richie Hawtin i Marco Carola vrte splitski Acilectro